Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











BU İLİŞKİDE SUÇ KİMİN? Canlı Sohbet Hattı

| Sohbet Hatları, Sohbet Hattı, Sohbet Numaraları | 2 Kasım 2017

Her kişi özünde tek ve biriciktir. Gözlemlerimce insanlar bu öz ve özellikleri karşı hissiyatlarla belirli ilişkilere adım atıyorlar. Fakat ilk aşama geçilir geçilmez kişiler karşılıklı olarak bu öz ve özellikleri değiştirmesi için karşı tarafa belirli yaptırımlar uygulamaya başlıyor.

Bir insanın ruhundaki içsel çatışmaların neler olduğunu saptayarak, o kişinin muhtemelen ne tip ilişkiler içinde olabileceğini söylemenin pek de zor olmayacağını ifade edebilirim.

Deneyimlerim, bana insanların kendi iç çatışmalarını çözmek adına yaptıkları girişimler ve izledikleri yolların, ilişkilerinin biçimini de belirlediğini gösteriyor. İlişkilerimizi, başkalarını algılama şeklimize göre biçimlendiririz.

Başkalarını algılamamız ise iç paradokslarımız tarafından belirlenir. Örneğin, kendi içinde sürekli haklı olma ihtiyacı taşıyan bir kimse, karşısındakileri hatalı ve her an yanılgıya düşecek insanlar olarak algılamaya başlayabilir. Benzer biçimde, kendi içinde sürekli bir zafer ihtiyacı ile yaşayan kişinin, çevresindekileri sürekli, yandaşları ve taraftarları olarak keskin gruplara ayırarak algıladığına sıkça rastlarız.

Kendisiyle sorunu olan insan, aynı sorunu karşısındakinde görmeye eğilimlidir. Kendi içinde kendisini sevmeyen ve kendisine karşı kızgınlığı olan bir insanın, başkalarını suçlama eğilimi çok yüksektir. Kötüye giden bir şey olduğu an, kendilerini zaten sevmediklerinden, bu olumsuz gidişten o kadar rahatsız olurlar ki, tüm suçu diğerlerinin üzerine atarak kendilerini rahatlatmaya çalışırlar. Aksi takdirde, yaşadıkları olumsuzluktaki kendi paylarını görmek demek, kendi içlerindeki problemle yüzleşmek anlamına gelir. Bunu hiç sevmezler. Diğerlerinden kusursuzluk beklerken, kendi kusurlarına bakmak hiç hoşlarına gitmez. Kendilerinin güvenme konusundaki eksiğini görmektense, başkalarını güvenilmez görmek daima onlara daha kolay gelir. İlişkisinde verdiği tepkilerde kendisini haklı görür.

Farkına varamadığı gerçek, aslında karşısındakinde olmayan ama onun dışsallaştırarak karşısındakine yansıttığı şeye tepki veriyor oluşudur. Kendiyle sorunu olan insanın, ilişkisinde karşısındakinden sürekli ve değişmez biçimde tek bir talebi vardır. Bu talep aklanma ihtiyacıdır.

Bazen ilişkilerde sorunlar karşılıklı çözülmeyle konuşulmaz. 3. kişiye ya da bir gözleme ihtiyaç duyulur ya da sizin ilişkinizde anlatamadığınız sorunları güvenerek başkalarına anlatamama durumu gerçekleşebilir. Sohbet hatları, Sohbet hattı, Canlı Sohbet Hattı, Sohbet Numaraları bu durumlar için biçilmiş kaftandır. Bu hatlar müşteri güvenliği ve gizliliğini esas alarak çalışır. Partnerinizi kendiniz seçerek yapacağınız konuşmalarda konu ve zaman sınırlaması yoktur. Ödemeler dakika başı yapılır ve konuşmalarınız asla kayıt altına alınmazlar. Sohbet hatları, Sohbet hattı, Canlı Sohbet Hattı ve ya Sohbet Numaraları hizmetleri veren sistemler vergili ve kurumsal çalışırlar. Sohbet hatları, Sohbet hattı, Canlı Sohbet Hattı, Sohbet Numaraları gibi başlıklarla sitemizde veya web de bu numaralara ulaşmanız mümkündür.

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Merhaba dünya!

    by on 12 Ocak 2015 - 0 Comments

    WordPress’e hoş geldiniz. Bu sizin ilk yazınız. Bu yazıyı düzenleyin ya da silin. Sonra blog dünyasına adım atın!

  • Canlı Sohbet Hatları Partner Eğitimi

    by on 6 Aralık 2017 - 0 Comments

    Bir karşı cinsle konuşacak cesaretiniz yok ve ondan hoşlanıyorsanız o zaman canlı sohbet hatları üzerinden pratik yaparak kendinizi bu duruma hazırlaya bili...

  • Ateşli Numaralar

    by on 2 Ocak 2017 - 0 Comments

    Çevrenizde fark edilir popüler imajınızın olmaması sizi derinden etkilemesine izin vermeyin.Doğru yerde ve doğru zamanda yapacağınız her hamlede göz önünde ...

  • Gerçek Servet - SOHBET TELEFONLARI

    by on 9 Ekim 2019 - 0 Comments

    Gerçek servetiniz,yanında huzur bulduğunuz insanlardır; bu hayatta evet çok zengin olabilirsiniz ve paranın alabileceği herşeye sahip olabilecek kadar büy...

  • Sıcacık Hissedeceğin Bayanlarla Sohbete Ulaş

    by on 19 Eylül 2017 - 0 Comments

    Seksi kadınlarınla sohbetin tadını almaya ne dersin? Sınırsız ve ateşli bayanlarla rahatlamak ve bir telefonla kendinden geçmek için acele et. Sıcacık sohbetl...